Kammkarbid peekoniga on üsna tuntud roog, siin on Nigella peekoni asendanud chorizo-vorstiga.
110 g chorizo-vorsti
400 g väiksemaid kammkarpe
poole sidruni mahl
4 sl hakitud värsket peterselli
Lõika chorizo 3 mm viiludeks. Paksemad kammkarbid võiksid horisontaalselt pooleks lõigata.
Kuumuta paksupõhjaline pann, lisa vorstitükid kuivale pannile ja prae mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks. See võtab 2-3 minutit.
Võta vorstitükid pannilt ja pane pannile kammkarbid. Prae chorizo-rasvas umbes 1 minut ühtelt ja siis minut aega teiselt poolt.
Pane chorizo uuesti pannile. Lisa sidrunimahl ja kuumuta paar minutit. Tõsta valmis roog taldrikutele, puista peale petersell ja serveeri.
Retsept on mugandatud Nigella Lawsoni raamatust "Nigella Express"
Kammkarbid chorizo-vorstiga
Kammkarbid peekoniga on üsna tuntud roog, siin on Nigella peekoni asendanud chorizo-vorstiga.