Kammkarbid chorizo-vorstiga

Kammkarbid peekoniga on üsna tuntud roog, siin on Nigella peekoni asendanud chorizo-vorstiga. 

Kogus
neljale kuni kaheksale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

110 g chorizo-vorsti

400 g väiksemaid kammkarpe

poole sidruni mahl

4 sl hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Lõika chorizo 3 mm viiludeks. Paksemad kammkarbid võiksid horisontaalselt pooleks lõigata. 

Kuumuta paksupõhjaline pann, lisa vorstitükid kuivale pannile ja prae mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks. See võtab 2-3 minutit. 

Võta vorstitükid pannilt ja pane pannile kammkarbid. Prae chorizo-rasvas umbes 1 minut ühtelt ja siis minut aega teiselt poolt. 

Pane chorizo uuesti pannile. Lisa sidrunimahl ja kuumuta paar minutit. Tõsta valmis roog taldrikutele, puista peale petersell ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Nigella Lawsoni raamatust "Nigella Express"

LISA KOMMENTAAR