200 g kõva tofut
3 sl vedelat kookosrasva
2 sl värskelt pressitud sidrunimahla
3 hakitud küüslauguküünt
2 tl naturaalset õunaäädikat
2 tl kuivatatud peterselli
2 tl hakitud kuivatatud murulauku
1 tl kuivatatud basiilikut
1 tl meresoola
1 tl sibulapulbrit
0.5 tl purustatud musta pipart
0.25 tl kuivatatud tüümiani
Nõruta tofu ning suru võimalikult kuivaks. Murenda tofu köögikombaini. Lisa ülejäänud ained. Töötle võimalikult ühtlaseks.
Pane juustusegu kaanega anumasse, kata kinni ning pane vähemalt 6 tunniks külmkappi maitsestuma. Enne serveerimist lase 15 minutit toatemperatuuril pehmeneda.
Retsept on mugandatud siit.
Vegan 'Boursin'
Boursin on väga mõnus küüslaugu-ürditoorjuust. Siin retsept vegan-versiooni valmistamiseks. Kasuta kindlasti kõva tofujuustu.