Kuumuta ahi 175 kraadini. Hõõru toasoe või suhkruga kohevaks, siis klopi ükshaaval juurde munad. Sega kuivained omavahel, siis lisa kuivained, banaanipüree ja Nutella muna-võivahule. Sega ühtlaseks.
Kalla tainas võitatud (lahtikäivasse) koogivormi. Küpseta ahju allosas umbes 50 minutit või kuni koogi keskele torgatud puutikk puhtaks jääb (väldi üleküpsetamist!).
Lase koogil umbes 15 minutit jahtuda, siis kummuta kook vormist välja, ent tõsta koogivorm uuesti peale - siis jääb koogi jahtudes eralduv aur koogi sisse. Lase täielikult jahtuda. Soovi korral kaunista kook enne serveerimist Nutellaga (sulata see enne nt mikroahjus).
Retsept on mugandatud ajalehest Helsinkin Sanomat, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Nutella-banaanikook
Lihtne ja mahlane keeks banaanipüree ja šokolaadi-pähklikreemiga.