Sega kausis tahini, või, muna, seesamiseemned, sool ja sinep omavahel, siis sega juurde kookosjahu ning sega, kuni saad sitke ja natuke kleepuva vaina. Mätsi palliks, siis pane kergelt õlitatud küpsetuspaberile. Suru esmalt käte abil lapikuks, siis aseta peale teine küpsetuspaber ning rulli 3-5 mm paksuseks plaadiks.
Lõika noa või pitsalõikuriga tükkideks - siis on pärast küpsemist lihtsam kreekereid tükkideks murda. Küpseta 170-kraadise ahju keskosas umbes 15 minutit, kuni kreekerid on kergelt kuldsed. (Servad küpsevad kiiremini, vajadusel võta korra ahjust välja, lõika servad ära ja küpseta ülejäänud kreekereid veel paar minutit).
Tahini-seesamikreekerid
Krõbedad küpsised on gluteenivabad ja sobivad ka Paleo-dieedi puhul.