Fusilli köögiviljaraguuga

Spiraalmakaronidega serveeritavas tervislikus köögiviljakastmes on tomatit, suvikõrvitsat, pommut e. baklažaani, šampinjone ning rohkelt ürte. 

Nami-Nami soovitab kasutada Italpasta tooteid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g spiraalmakarone (nt Italpasta fusilli)

3-4 sl külmpressitud oliiviõli

1 väike sibul

250 g värskeid šampinjone

200-300 g tomateid

1 väiksem suvikõrvits

1 pommu e. baklažaan

30 värsket basiilikulehte

väike kimp siledalehist peterselli

soola ja musta pipart

parmesani juustu

Valmistamine

Keeda spiraalmakaronid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele al dente

Pese tomatid, puhasta seened ja lõika mõlemad väikesteks tükkideks. Koori ja haki sibul. Lõika suvikõrvitsad ja pommu väikesteks kuubikuteks (soovi korral võid need esmalt koorida). Haki basiilik ja petersell peeneks. 

Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja prae klaasjaks. Siis lisa seened ja prae paar minutit. Lisa pommu- ja suvikõrvitsakuubikud, samuti tomatid. Kuumuta, kuni tomat on pehmenenud, siis lisa ürdid ning maitsesta roog soola-pipraga. Sega läbi ning keera kuumus madalaks. 

Kui spiraalmakaronid on al dente, siis kurna need ning lisa pannil oleva köögiviljaraguu hulka. Kuumuta kiirelt läbi ning serveeri.

Soovi korral riivi peale Parmesani!

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR