200 g Thai-Choice klaasnuudleid
8 sl Thai-Choice Som Tum Salatikastet
300 g küpsetatud kanafileelõike või hiidkrevette
1 väike šalottsibul
4 sl hakitud värsket koriandrit
1 punane paprika imeõhukeste ribadena
2 tomatit õhukeste viiludena
1-2 punast tšillit peeneks hakituna
3 sl Thai-Choice kalakastet
3 sl laimimahla
Pane klaasnuudlid 2-3 minutiks keeva vette. Kurna sõelal ja loputa külma veega.
Pane pehmed klaasnuudlid suurde kaussi ja lisa Som Tum salatikaste. Lisa kana või krevetid, sibul, paprika, koriander ja tšilli. Maitsesta kalakastme ja laimimahlaga, vajadusel lisa veel ka suhkrut-soola-pipart.
Serveeri värkse koriandri ja hakitud tšilliga.
NB! Salati teravus sõltub lisatud tšillist - kui soovid mahedamat salatit, jäta tšilli lisamata!
Yam Wun Sen ehk taipärane klaasnuudlisalat
Populaarne salat Taimaal, mis valmistatakse mungoanuudlitest ehk klaasnuudlitest.
Thai-Choice retsept ja fotod.