2 tl (teravat) paprikapulbrit
2 tl jahvatatud koriandriseemneid
1 tl jahvatatud kurkumit e kollajuurt
2 sl maapähkliõli
2 tl musti sinepiseemneid
noaotsatäis juudavaiku (asaföötidat)
2 tükeldatud serrano tšillit
1 väikesteks õisikuteks lõigatud lillkapsas
3 tükeldatud ploomtomatit
maitse järgi soola
Sega kausis paprika, koriander ja kollajuur.
Kuumuta 4-liitrine pott tugeval tulel. Lisa sinepiseemned ja juudavaik, kuumuta umbes 3 minutit. Lisa paprika-koriandri-kollajuuresegu, tšillid, lillkapsas ja vesi. Kuumuta 5-6 minutit, kuni lillkapsas on pehme.
Alanda kuumust. Lisa tomatid, maitsesta soolaga. Kata pott kaanega ning kuumuta keskmisel kuumusel 2-3 minutit, kuni tomatid on pehmed.
Allikas: Saveur
Tomati-lillkapsakarri
Indiast Gujarati piirkonnast pärit roog. Väga oluline on vürtside (sinepiseemnete) praadimine õlis (asbaghar).