Vürtsikas kana udon-nuudlitega

Tšilli ja ingveriga maitsestatud kanafilee jaapanipäraste udon-nuudlitega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
20 minutit + maitsestumine
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 nahata kanafileed

1 laimi riivitud koor + 1 sl mahla

4 sl magusat tšillikastet

3 sl hakitud värsket koriandrit

200 g noori spargelkapsaõisikuid (tenderstem broccoli)

100 g suhkruherneid

600 g ehk 2 pakki Amoy Straight To Wok Udon Noodles

3 sl heledat sojakastet

0.5 tl röstitud seesami õli

1 cm jupp värsket ingverit riivituna

1 sl röstitud seesamiseemneid

Serveerimiseks:

laimisektoreid

Valmistamine

Tee kanafileedele terava noaga mõned sisselõiked, siis pane kaussi. Lisa laimikoor ja -mahl, tšillikaste ja koriander, sega läbi. Lase 10 minutit maitsestuda. 

Kuumuta grillahi mõõdukalt tuliseks. Pane kanafileed ahjuvormi resti peale ning küpseta kuumas grillahjus 15 minutit, korra pöörates, kuni kanafileed on küpsed. 

Samal ajal auruta brokoliõisikuid 3 minutit ning suhkruhernekaunu 2 minutit. Tõsta kõrvale. 

Pane udon-nuudlid 1 minutiks keevasse vette, siis nõruta ja pane tagasi potti. Lisa kuumad brokoliõisikud ja suhkruherned, siis sojakaste, seesamiõli, ingver ja seesamiseemned. Sega kergelt läbi.

Jaota nuudlid nelja serveerimiskausi sisse. Lõika kanafileed viiludeks, tõsta nuudlitele. Serveerimisel anna lauale ka laimisektoreid, mida roale pigistada. 

Allikas: Delicious

LISA KOMMENTAAR