Kuumuta oliiviõli suures potis, siis lisa sibul. Prae tasasel tulel 10-15 minutit, kuni sibul on pehme ja kergelt kuldne. Võta sibul potist välja ja tõsta kõrvale.
Maitsesta jahu soola-pipraga, siis veereta seapõski jahus. Lisa potti veel veidi õli, tõsta kuumust. Pruunista seapõsed ümberringi, vajadusel jaokaupa.
Alanda kuumust. Pane kõik seapõsed ning praetud sibulad potti. Lisa küüslauk, vürtsköömned ja paprika potti. Kuumuta minut aega, siis lisa potti šerri.
Lisa potti veisepuljong, siis kuumuta keemiseni. Lase hautisel tasakesi podiseda umbes 2 tundi, kuni seapõsed on pehmed.
Puista peale petersell ja mandlilaastud. Serveeri riisi või kartulipudruga.
Šerris hautatud seapõsed
Hispaaniapärane eelroog.