Kala-takod

Santa Maria taco-kaussides on seda kalasalatit väga mõnus serveerida.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit + maitsestumine
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 pakk Mini Taco maisikausse (vt Santa Maria)

400 g värsket forelli- või lõhefileed

3 laimi mahl

1-2 küüslauguküünt

pott värsket koriandrit

2-3 tomatit

1 avokaado

2 dl maisi

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõike lõhe väikesteks kuubikuteks, tõsta kaussi. Vala peale laimimahl, lisa küüslauk, hakitud koriander ja sega läbi. Pane tunniks ajaks külmkappi maitsestuma.

Eemalda tomatitelt seemned, haki tomatid. Lõika avokaado väikesteks kuubikuteks. Lisa tomatid, avokaado ja mais marineeritud kalale, sega läbi.

Tõsta kala Mini Taco maisikausikestesse ja serveeri kohe.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 06.03.2017 10:33

Olen proovinud (mullu juunis), meile väga meeldisid: