250 g lasanjeplaate
2 õliga tuunikalakonservi (á 185 g)
200 g kodujuustu
5 dl piima
soola ja musta pipart
2 dl riivitud väherasvast juustu
Määri vorm õliga. Aseta vormi põhja üks kiht lasanjeplaate.
Laota peale tuunikala ja kodujuustu. Maitsesta basiiliku ja punega. Lao nii veel 2 kihti. Kalla üle soola ja pipraga maitsestatud piimaga.
Peale raputa riivitud juustu. Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.
Pereköögi retsept (juuni 1998). Retsept taasavaldati Selveri 2004.a. retseptikalendris. Pildi tegi ZOOZI.
Väga hää.
Oli täitsa hea, sõime toorsalatiga.
Erakordselt hea ja nii lihtne valmistada.
Ei maitsenud ega meeldinud tervele perele!
Kurb lugeda, Mari! Samas ma retsepti ära kustutama ei hakka - Lia Virkus on tunnustatud retseptikirjutaja (see on tema retsept) ja eelmised kasutajad on kiitnud. Eks maitsed ongi ju erinevad...
Panime kihtide vahele mozzarellat basiilikuga ja oii kui hea söök. Ülilihtne valmistada ka :)
Väga maitsev ja väga lihtne teha. Tavaliselt paneme kodujuustu rohkem, sest tundub, et sellest 200-st grammist ei jätku. Oleme seda lasanjet korduvalt teinud, sest see on tõesti maitsev ja tundub tervislikum, kui tavaline lasanje.
Kodujuustu-tuunikalalasanje
Tervislik ja kerge vormiroog tuunikala ja kodujuustuga.