Kodujuustu-tuunikalalasanje

Tervislik ja kerge vormiroog tuunikala ja kodujuustuga.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

250 g lasanjeplaate

2 õliga tuunikalakonservi (á 185 g)

200 g kodujuustu

5 dl piima

basiilikut

punet

soola ja musta pipart

2 dl riivitud väherasvast juustu

Valmistamine

Määri vorm õliga. Aseta vormi põhja üks kiht lasanjeplaate.

Laota peale tuunikala ja kodujuustu. Maitsesta basiiliku ja punega. Lao nii veel 2 kihti. Kalla üle soola ja pipraga maitsestatud piimaga.

Peale raputa riivitud juustu. Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.

Loe veel:

Pereköögi retsept (juuni 1998). Retsept taasavaldati Selveri 2004.a. retseptikalendris. Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

GEA
postitatud 24.02.2007 15:32

Väga hää.

Zoozi
postitatud 28.05.2009 20:57

Oli täitsa hea, sõime toorsalatiga.

Pille
postitatud 25.01.2016 21:41

Zoozi saadetud foto:

kokatädi
postitatud 13.07.2011 21:52

Erakordselt hea ja nii lihtne valmistada.

Mari
postitatud 25.01.2016 20:19

Ei maitsenud ega meeldinud tervele perele!

Pille
postitatud 25.01.2016 21:50

Kurb lugeda, Mari! Samas ma retsepti ära kustutama ei hakka - Lia Virkus on tunnustatud retseptikirjutaja (see on tema retsept) ja eelmised kasutajad on kiitnud. Eks maitsed ongi ju erinevad...

Jaanika
postitatud 04.05.2017 19:22

Panime kihtide vahele mozzarellat basiilikuga ja oii kui hea söök. Ülilihtne valmistada ka :)

Carrie
postitatud 03.01.2021 12:33

Väga maitsev ja väga lihtne teha. Tavaliselt paneme kodujuustu rohkem, sest tundub, et sellest 200-st grammist ei jätku. Oleme seda lasanjet korduvalt teinud, sest see on tõesti maitsev ja tundub tervislikum, kui tavaline lasanje.