Ahjuomlett sparglihautisega

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Omlett:

4 dl piima

4 muna

1 tl soola

0.5 tl jahvatatud musta pipart

1-1 sl margariini

Sparglihautis:

2 sl margariini

3 sl nisujahu

3 dl piima

1 dl rõõska koort

1 tl soola

280 g konservitud valget sparglit

kaunistuseks peterselli

Valmistamine

Kuumuta omleti piim korraks keemiseni, lase veidi jahtuda. Klopi munad suures kausis lahti. Lisa piim ja klopi segamini. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla omletisegu kergelt võitatud ahjuvormi.

Küpseta 200-kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit, kuni omlett on hüübinud.

Valmista sparglihautis. Sulata potis rasvaine. Lisa jahu. Lisa vähehaaval pidevalt segades piim ja koor. Keeda mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega kastme hulka nõrutatud sparglitükid. Kuumuta läbi. Kalla hautis ahjuomletile. Kaunista hakitud peterselliga.

Serveeri kohe.

Loe veel:

Allikas: "Kiiresti ja Maitsvalt" retseptikaardid.

LISA KOMMENTAAR