Rannarahva retsept värskete kilude valmistamiseks. Kuumas ahjus kergelt kärssama kippuvad tilli- või köömnevarred annavad kaladele omapärase kiluküpsikumaitse :)
värskeid kilusid
tilli- või köömnevarsi
meresoola
Lao tilli- või köömnevarred ahjuplaadile, nende peale rookimata kilud. Puista kiludele veidi meresoola.
Küpseta kuumas ahjus seni, kuni kilud on kuldsed ja krõbedad.
Liina Karroni retsept ilmus ajalehes Postimees 23.8.2014, pildile püüdis Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Väga mõnusad krõbistada, eriti veel õlle kõrvale.
Kiluküpsikud
Rannarahva retsept värskete kilude valmistamiseks. Kuumas ahjus kergelt kärssama kippuvad tilli- või köömnevarred annavad kaladele omapärase kiluküpsikumaitse :)