200 g keedetud e. umbes 2,5 dl keetmata sõmerat või pikateralist riisi
450 g VIČI surimit (nt "Lumekrabi" surimipulki)
4 suurt muna
285 g purk konservitud maisi
1 kimp sibulapealseid (u 100 g)
väike kimp tilli
hapukoort ja majoneesi
Keeda riis kergelt soolaga maitsestatud vees küpseks, lase kiiresti ja korralikult jahtuda. Keeda munad kõvaks, jahuta külma vee all ning koori, seejärel suru kahvliga peeneks või haki. Nõruta mais.
Haki surimipulgad umbes 1 cm juppideks. Haki roheline sibul ja till.
Sega kausis riis, surimi, sibul, munad ja till. Lisa veidike soola ning nii palju majoneesi, et salatiained seotud oleks (liiga palju pole vaja).
Lase enne serveerimist tund-kaks külmkapis maitsestuda.
Mugandatud ühest vene toidublogist. (78825)
Hapukoor ei riku ühtegi salatit.
Kui mitmele inimesele on see kogus mõeldud?
superluks, aitähh. hernest võib ka lisada
Neljale kuni kuuele
Sellest jääb ühelegi väheks, mõtlen tööinimest.
Väga, väga maitsev salat. Aitäh! Koguseliselt tuli minul 2 l kausitäis. Lisasin hapukoort ka :)
Surimisalat
Riisi, surimi (nt lumekrabi), maisi ja keedetud munadega salat