Kanašašlõkk

Esmalt tuleb valmistada maitseainesegu. 

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kondita ja nahata broileri kintsuliha

250 g sibulat

20 g maitseainesegu

Maitseainesegu:

3 g jahvatatud musta pipart

10 g peenikest meresoola

3 g jahvatatud koriandriseemneid

1.5 g Cayenne'i pipart

3 g kuivatatud basiilikut

Valmistamine

Viiluta sibulad ja sega need tugevalt masseerides broileri kintsulihaga. Lisa kokkusegatud maitseainesegu ja jätka lihade masseerimist, kuni maitseaine on ühtlaselt segunenud. Aseta šašlõkk mõneks tunniks jahedasse maitsestuma. 

Lüki lihatükid tihedalt vardasse ja grilli küpseks.

Serveeri koos tomatisalsa, salatilehtede ja sibularatastega saia vahelt.

Rainer Käärsti ja Vambola Moorese retsept @ Terevisioon (maitseainesegu koguseid vähendatud 10x)

Pildi tegi KARIMA.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 01.07.2014 11:50

:D vat kui hea ...õhtusöök on olemas !

Pille
postitatud 22.06.2016 12:14

Karima saatis sellise pildi:

viga
postitatud 15.10.2018 21:10

Peensoola kogus peaks olema 10g mitte 100g.

Kadri
postitatud 26.03.2021 16:00

Võiks ära parandada selle soola koguse!