Poltaava kotletid

Soolapekiga maitsestatud veiselihast hakk-kotletid Ukraina moodi. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g veisehakkliha

50 g soolatud seapekki

4 küüslauguküünt

natuke vett

soola ja musta pipart

paneerimiseks riivsaia

praadimiseks võid või õli

Serveerimiseks:

ahjukartuleid

sulatatud veiserasva

Valmistamine

Sega hakkliha hulka vesi, hakitud soolapekk, peenestatud küüslauk. Maitsesta hakkmass soola-pipraga ning sega hoolega läbi. Vormi hakkmass kotlettideks, paneeri riivsaias. 

Prae õlis küpseks ja kuldpruuniks. Kõrvale paku ahjukartuleid, juurde peaks pakkuma ka veidi sulatatud veiserasva :) 

Pildid tegi Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 26.09.2013 08:49

Täna proovin need kotletikesed ära !

Karima
postitatud 26.09.2013 12:57

Olen mina kotlette oma elus teinud palju ja igasuguseid kuid need kullakesed siin trumpasid kõik üle! tegin ilma soolapekita.Lihtsad teha,vähe komponente ja ideaalsed toiduks! järgmine kord teen rohkem

Pille
posted on 14.03.2016 17:26

Karima saadetud foto:

Jeti
postitatud 19.08.2015 15:46

Kotletid osutusid nii populaarseks, et 500 gr haklihaga ei ole mõtet meie 4-liikmelise perekonna puhul üldse proovida, raudselt tuleb rohkem teha.

Pille
posted on 19.08.2015 19:25

Jeti, tore lugeda, et kotletid popid olid - ja vabandused, et pidid komponentide järjestuse ise õigesti paika panema. Väike bugi, tegeleme parandamisega!

jetsetolga
postitatud 14.03.2016 17:05

See on yumm :)