Aedviljaraguu kanaga

Lihtne argiõhturoog.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 porgandit

100 g värskeid šampinjone või muid seeni

400 g suvikõrvitsat

1 sibul

1-2 sl võid või õli

1 sl karripulbrit

500 g kanafileed

4 dl vett

1 kanapuljongikuubik

1 dl hapukoort

hakitud peterselli

hakitud sibulapealseid

Valmistamine

Puhasta ja peenesta porgand, seened, suvikõrvits ja sibul. Lõika kanaliha väikesteks tükkideks.

Kuumuta pannil või, lisa karri, juurviljad, seened, kanalihatükid ja prae kergelt umbes 3 minutit. Lisa vesi ja kanapuljongikuubik ning keeda nõrgal tulel 10 minutit.

Lisa hapukoor ja hakitud petersell ning sibulapealsed. Serveeri puljongis keedetud riisiga.

Nestlé® retsept, pildi tegi KIRSIKE.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 04.12.2010 16:32

Väga mõnus toit, kindlasti teen teinekordki.

Elsa
postitatud 12.11.2017 21:49

Tegime 3 inimesele ja ilma seenteta, aga kogust sai ehk pigem 4-5 inimese jagu. See-eest ülimaitsev, samas kergelt-kiirelt valmiv roog! <p>PS. Pikendasime hautamisaega, muidu oleks väga krõmps saanud.</p>