Kartuli-seenekotletid

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

5-6 kooritud kartulit

1 dl piima

2 muna

150-200 g värskeid timpnarmikuid või kukeseeni või leotatud soolaseeni

1 suurem sibul

2-3 sl nisujahu või riivsaia

soola ja musta pipart

Valmistamine

Riivi kartulid jämeda riiviga. Pigista saadud massist vedelik välja ja vala minema.
Lisa munad, piim, hakitud seened, sibul, jahu/riivsai ja maitsesta.
Sega ühtlaseks, vajadusel maitsesta veel.
Tõsta lusikaga segu pannile ja prae õlis lusikapannkoogid.
Serveeri kartuli-seenekotlette tilli ja kurgitükikeste ning soolaga maitsestatud hapukoore või jogurtikastmega.

Pereköögi retsept (August 1999, Politseiniku-eri, Kartulikoogid seentega). Juuresoleva foto saatis kasutaja Kraabits.
LISA KOMMENTAAR

Kraabits
postitatud 17.09.2008 21:29

Väga maitsvad olid. Aitäh hea mõtte eest!