Siia risotolaadsesse riisirooga on lisatud kanafileed, krevette ja seeni.
200 g riisi
1 sibul
2 porgandit
5 dl kanapuljongit
150 g seeni
300 g kanafileed
100 g kooritud krevette
õli
porrut
peterselli
soola ja musta pipart
karripulbrit
Prae õlis kergelt riis ja porgandikuubikud. Vala peale puljong ja hauta.
Teisel pannil prae sibul, seened ja kanalihatükid. Maitsesta kergelt soola, pipra ja karriga. Lisa segu riisile.
Kui riis on juba peaaegu pehme, lisa kooritud krevetid. Valmis roale puista hakitud peterselli ja porruribasid. Retsept ilmus Eesti ajakirjas Anne (9/2000, Kanarisoto). Pildi tegi ANIITRAM.
Maitses väga hea.
Zoozi pilt:
Kana-riisiroog krevettidega
Siia risotolaadsesse riisirooga on lisatud kanafileed, krevette ja seeni.