Soojenda piim või vesi 35-40 kraadini, lahusta selles suhkur, sool ja pärm. Lisa lahtiklopitud munad, sõelutud jahu ja sega ühtlaseks tainaks. Lase tainal soojas (25-35 kraadi) kohas kerkida, vahepeal sega.
Valmis tainast prae võitatud pannil lusikapannkoogid. Kuumus ei tohi olla liiga tugev, muidu võivad koogid seest tooreks jääda.
Salme Masso retsept. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Merilin.
Tegin maksimaalse jahukogusega ja ikka jäi meie maitsele liiga vedel tainas. See lihtsalt ei hoia peale küpsetamist vormi, vajuvad liistakateks. Oleks ideaalne, kui teha tainas veidi paksem - on natuke venivam ja keerulisem pannile panna, aga säilitavad oma kohevuse ka söömise ajaks :)
Pannkoogid pärmitainast
Serveeri pärmitainapannkooke kuumalt koos keedise, mee või suhkruga. Juurde paku külma piima.