Merilin Rosenberg on geenitehnoloogi haridusega molekulaardiagnostik ja TTÜ/KBFI doktorant, faktinäljas toidulemb, patoloogiline korilane, kahe väikese tütre ema ning ühtlasi Pisike ja pisut segi blogifossiili autor.
Merilin kirjutas
Kuidas kohandada retsepti suuremale/väiksemale küpsetusvormile?
Lõigata, tõmmata või keerata – seeni ikka?!
Metsa seenele silmailu ja kõhutäie järele – miks mitte ka kevadel!
Kas sa kukeseent tunned? Aga torbikuid ja narmikuid?
Rabarber – maitsev või mürgine?
Kuidas söömispühad kergelt seljatada?
Kuidas sibulakoortega mune värvida?
Teenimatult tundmatu kitsemampel on maitsev söögiseen
Juuretis + nisujahu = nisuleib ja hapusai, pannkook, pitsa, pontšik!
Seente kupatamine
"Sada ja seened" võib põhjustada mürgistust
Liimikud korvi ja pannile!
Kuidas tunda ära karulauku ja vältida mürgiseid kevadekuulutajaid?
Kevadpühad, pühademuru ja murumunad – lastega lõbusamalt
Mida peaks teadma tamme-kivipuravikust?
Matkaja ahjuõunad mitmeks puhuks
Lõkkebanaanid
Matkapopkorn
Perega automatkale ehk kuidas matkal hästi süüa - ettevalmistused
Perega automatkale ehk kuidas matkal hästi süüa!
Mida teha värske maisiga?
Kuidas purke ja kaasi hoidistamiseks ette valmistada?
Miks eelistada laagerdatud veiseliha?
Kana ja liha – pesta või mitte pesta?
Sooda, suhkur ja pruunistamine šašlõkist ja praesibulast meekoogini