Merilin Rosenberg on geenitehnoloogi haridusega molekulaardiagnostik ja TTÜ/KBFI doktorant, faktinäljas toidulemb, patoloogiline korilane, kahe väikese tütre ema ning ühtlasi Pisike ja pisut segi blogifossiili autor.
Merilin kirjutas
Kuidas söömispühad kergelt seljatada?
Kuidas sibulakoortega mune värvida?
Kas sa kukeseent tunned? Aga torbikuid ja narmikuid?
Teenimatult tundmatu kitsemampel on maitsev söögiseen
Juuretis + nisujahu = nisuleib ja hapusai, pannkook, pitsa, pontšik!
Lõigata, tõmmata või keerata – seeni ikka?!
Seente kupatamine
"Sada ja seened" võib põhjustada mürgistust
Liimikud korvi ja pannile!
Kuidas tunda ära karulauku ja vältida mürgiseid kevadekuulutajaid?
Kevadpühad, pühademuru ja murumunad – lastega lõbusamalt
Kuidas kohandada retsepti suuremale/väiksemale küpsetusvormile?
Mida peaks teadma tamme-kivipuravikust?
Matkaja ahjuõunad mitmeks puhuks
Lõkkebanaanid
Matkapopkorn
Perega automatkale ehk kuidas matkal hästi süüa - ettevalmistused
Perega automatkale ehk kuidas matkal hästi süüa!
Mida teha värske maisiga?
Kuidas purke ja kaasi hoidistamiseks ette valmistada?
Metsa seenele silmailu ja kõhutäie järele – miks mitte ka kevadel!
Miks eelistada laagerdatud veiseliha?
Kana ja liha – pesta või mitte pesta?
Sooda, suhkur ja pruunistamine šašlõkist ja praesibulast meekoogini
Toitumine – tervislik mulle ei ole tervislik sulle