Paprikakaste

Serveeri paprikakastet lihapallikeste ja kartulivormi juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 tk rohelist paprikat

1 tk punast paprikat

1 tk sibulat

2-3 tk küünt küüslauku

0.5 dl õli

400 g purustatud tomatit

3 dl aedvilja- puljongit

0.5 dl ketšupit

1 tl tüümiani e. aed-liivateed

1 tl suhkrut

soola

musta pipart

Valmistamine

Haki paprikad, sibul, küüslauk.
Jäta 1/2 paprikakuubikutest kaunistuseks.
Kuumuta sibul ja küüslauk õlis pehmeks. Lisa muud ained ja hauta kastet 30 minutit nõrgal tulel. Soovi korral püreesta sauseguriga.
Lisa ülejäänud paprikatükid ja kuumuta veel 5 minutit.

Pildi tegi Hexy.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 05.07.2012 15:40

Päris hea, koos lihapallide ja keedukartuliga.