Moldova juustupirukas

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Põhi:

4 dl nisujahu

vett

soola

Täidis:

300 g keedetud kartulit

150 g pehmet juustu

2 sl margariini

määrimiseks muna

soola ja musta pipart

1 sibulat

Valmistamine

Sõtku jahust ja soolaga maitsestatud veest tainas.

Täidise valmistamiseks aja keedetud kartulid ja juust läbi hakkmasina, lisa margariinis pehmeks hautatud hakitud sibul ja maitsesta soola-pipraga.

Rulli tainas õhukeseks ja lõika neljaks.

Pane igale tainatükile täidist ja vormi pirukad. Suru servad kokku.

Aseta pirukad plaadile, määri pealt munaga ja küpseta keskmiselt kuumas ahjus helekollaseks.

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine 2/1993

LISA KOMMENTAAR