Tuunikalasaiad

Röstitud ciabatta-viilud tuunikala, tomati, paprika ja juustuga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu ciabatta't

1 dl itaalia tomatikastet

2 veega tuunikalakonservi

4-8 tomatit

2 paprikat

200 g riivitud juustu

Valmistamine

Määri saiaviiludele tomatikastet, laota peale tomati- ja paprikaviilud. Laota peale nõrutatud tuunikalatükid.
Peale puista ohtralt riivitud juustu.

Grilli 220-kraadises ahjus, kuni juust on kergelt kuldne.

Serveeri soojalt värske salatiga.

Loe veel:

Retsept on Taani ajakirjast Femina 31/1998, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR