Lambaliha kapparikastmes

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 lõiku lambaliha

1 küüslauguküüs

1 sl õli

võid

Kaste:

2 dl punast veini

2-3 oksa värsket rosmariini

1 dl lamba- või kanapuljongit

2 sl punasesõstraželeed

1 sl kappareid

Valmistamine

Hõõru lambalihalõike mõlemalt poolt küüslauguga ja prae või ja õli segus 3-4 minutit mõlemalt poolt. Kui lihalõigud on küpsed, maitsesta need soola ja pipraga ning hoia kastme valmistamise ajal ahjus soojas.

Valmista kaste:

Pane pannile vein ja rosmariin. Keeda, kuni vedeliku kogus on vähenenud poole võrra. Lisa puljong ja keeda veel. Sega hulka sõstramoos ja kapparid. Kuumuta veel 1-2 minutit, maitsesta.

Serveeri kastet lambalihalõikude ja kartulipudru juurde.

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Anne 5/1999. Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 07.12.2009 10:06

Kasutasin tallekotletti. Roog sai väga maitsev. Mees kiitis kohe mitu korda.