Värskest lõhe- või forellifileest valmistatud hõrk ja kaunis eelroog, idee pärit Mari-Liisi toidublogist.
Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin (Tallinnas Rocca al Mare, Ülemiste ja Järve keskustes, Rakveres Vaala keskuses).
Lõika kalafileelt rasvane kõhuäär, eemalda pintsettidega luud. Lõika kalafilee terava (fileerimis)noaga kerge nurga all hästi õhukesteks viiludeks. Laota vaagnale või taldrikutele.
Lõika avokaado pooleks, eemalda seeme. Lõika viljaliha noaga viiludeks, siis uurista suure lusikaga koore seest välja. Säti avokaadofileed kalafileede peale ja vahele.
Puista siia-sinna rukolalehed.
Nirista salatile oliiviõli ja laimimahla, siis maitsesta soolahelveste, pipra ning tšillihelvestega.
Lõhe carpaccio avokaadoga
Värskest lõhe- või forellifileest valmistatud hõrk ja kaunis eelroog, idee pärit Mari-Liisi toidublogist.
Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin (Tallinnas Rocca al Mare, Ülemiste ja Järve keskustes, Rakveres Vaala keskuses).