Riisi-tomatisupp

Hakkliha, riisi ja tomatimahlaga supp jahedaks argiõhtuks. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
40 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

praadimiseks veidi õli

300 g veisehakkliha

2 sibulat

3 küüslauguküünt

1 tl kuivatatud basiilikut

1-2 dl riisi

5 dl tomatipüreed (passata)

1 l vett

suhkrut

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

värsket basiilikut

Valmistamine

Kuumuta potis tilk õli, lisa hakkliha, maitsesta kergelt soolaga ja prae hakkliha läbi. Lisa hakitud sibul, prae 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk, prae 5 minutit. Sega juurde riis ja basiilik. 

Lisa potti tomatipüree ja vesi. Kuumuta keemiseni ning lase 15-20 minutit podiseda, kuni riis on küps. Maitsesta supp suhkru, soola ja pipraga parajaks. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR