Juustuomlett vähisabadega

Lihtsat juustuomletti (frittata) serveeritakse vähisaba-spinatisalatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Juustuomlett:

6 tk muna

1 dl 10% rõõska koort

3 dl riivutud juustu (nt Kvibille® Svecia :))

0.5 tl soola

valget pipart

1 sl võid

Peale:

3 sl rapsi- õli

sidrunit - 2 sl pressitud mahla

soola ja valget pipart

150 g vähisabasid

karbitäis beebi- spinatit (u 80 g)

meresoola helbeid

väike kimp värsket tilli

Valmistamine

Klopi munad ja koor vispliga, sega juurde juust, maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta pannil või, lisa munasegu ning prae mõõdukal tulel umbes minut aega.
Keera kuumus alla ja sega omletti tasakesi puulusikaga, et see oleks mõnusalt kreemjas.

Sega õli ja sidrunimahl, maitsesta soola-pipraga. Sega saadud vinegreti hulka nõrutatud vähisabad ja väikesed spinatilehed. Tõsta "salat" omletile, puista peale veidi meresoolahelbeid ning jahvata valget pipart peale.

Kaunista tilliga ja serveeri.

Rootsi Arla retsept (Ostfrittata med kräftstjärtar)
LISA KOMMENTAAR