Ingveridipp

Hiinapärane ingveri-riisiäädikadipp sobib hästi cong you bing ehk sibulapannkookide juurde.

Vaja läheb musta riisiäädikat (Chinkiang).

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4 sl sojakastet

4 sl Hiina musta riisiäädikat (Chinkiang)

4 sl viilutatud talisibulat

1 tl riivitud ingverijuurt

1 tl tšillihelbeid

1 tl suhkrut

Valmistamine

Sega kõik ained omavahel, serveeri koos sibulapannkookidega.

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 21.03.2014 18:01

Sobis ka väga kenasti aeglaselt küpsetatud ja maitsestamata lõhe kõrvale.

Pille
postitatud 29.01.2017 16:56

Meil oli eile alanud hiina uue aasta puhul "väike" hiina söömaaeg kodus ja tegin jälle ka neid pannkooke ja seda dipikastet. Tšillihelbeid panin isegi veidi vähem, sojakaste oli "superior light".