Veel üks tore viis röstitud lillkapsa valmistamiseks ja serveerimiseks.
1 tk suuremat lillkapsast
terve pea küüslauku
3 sl oliiviõli
meresoola helbeid
musta pipart
3 sl röstitud piinia- või seedermänniseemneid
4-5 sl hakitud värsket peterselli
Lõika lillkapsas õisikuteks. Koori küüslauguküüned. Aseta lillkapsaõisikud ja küüslauguküüned suurele ahjupannile ühekordse kihina. Nirista peale oliiviõli, maitsesta julgelt soola-pipraga.
Küpseta 220-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni lillkapsas on kaunilt kuldne ja küpsenud. Sega paar korda.
Võta ahjust välja, sega juurde hakitud petersell ja röstitud piiniaseemned. Puista peale veel veidi meresoolahelbeid ning serveeri.
Mugandatud USA kokandusguru Martha Stewarti retseptist. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Superluks, tee või igal õhtul! Kuna olen veidi kaldu hapuka poole, lisasin õliga koos sortsu sidrunimahla ka.
suurepärane retsept.
Röstitud lillkapsas on alati ja igast asendist maitsev :)
Röstitud lillkapsas küüslaugu ja piiniaseemnetega
Veel üks tore viis röstitud lillkapsa valmistamiseks ja serveerimiseks.