Punase kapsa salat

Coleslaw-stiilis salat punase kapsa ja porgandiga, mis säilib 2-3 päeva külmikus.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3 porgandit

0,5 punast kapsast

1-2 (mahedamat) sibulat

1 küüslauguküüs

4 sl majoneesi

sidrunimahla

soola ja musta pipart

Valmistamine

Riivi porgandid jämedalt, lõika kapsas peenikesteks ribadeks. (Seda on mõnus teha köögikombainiga). Haki sibul.

Pane köögiviljad suurde kaussi, lisa majonees. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Sega suure puulusikaga ühtlaseks.

Serveeri kohe või kata kauss toidukilega ja hoia serveerimiseni jahedas.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

ruldo
postitatud 24.03.2013 17:56

uskumatult nämm tuli. Pablasin seda sidruni värki nata aga jumala hästi istub sinna.

Liisu
postitatud 28.01.2014 20:49

Just proovisin. See on niiiiiii hea!!

Ludmilla
postitatud 29.01.2014 19:14

Täna õhtuses menüüs oli meil ka see salat, väga maitsev

Katrin
postitatud 13.07.2014 19:38

Tänasele grillipeole sobis väga hästi, kiideti korduvalt. Mugulsibula vahetasin rohelise sibula vastu. Soovitan kindlasti proovida!

Kaare
postitatud 21.11.2015 15:09

Mul oli kange küüslauk, läks natuke vängeks. Muidu väga mõnus salat!

TAURI
postitatud 31.03.2019 16:21

v'ga hea oli minu nimi on Tauri

Margit
postitatud 31.03.2019 16:23

n2eb maitsev v6lja ytles Tauri, Taivo ja Toivo perega.

Annika Viksi
postitatud 09.11.2022 19:26

Väga hea salat. Suvel sai mitmed korrad tehtud.