Coleslaw-stiilis salat punase kapsa ja porgandiga, mis säilib 2-3 päeva külmikus.
3 porgandit
0,5 punast kapsast
1-2 (mahedamat) sibulat
1 küüslauguküüs
4 sl majoneesi
sidrunimahla
soola ja musta pipart
Riivi porgandid jämedalt, lõika kapsas peenikesteks ribadeks. (Seda on mõnus teha köögikombainiga). Haki sibul.
Pane köögiviljad suurde kaussi, lisa majonees. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Sega suure puulusikaga ühtlaseks.
Serveeri kohe või kata kauss toidukilega ja hoia serveerimiseni jahedas.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
uskumatult nämm tuli. Pablasin seda sidruni värki nata aga jumala hästi istub sinna.
Just proovisin. See on niiiiiii hea!!
Täna õhtuses menüüs oli meil ka see salat, väga maitsev
Tänasele grillipeole sobis väga hästi, kiideti korduvalt. Mugulsibula vahetasin rohelise sibula vastu. Soovitan kindlasti proovida!
Mul oli kange küüslauk, läks natuke vängeks. Muidu väga mõnus salat!
v'ga hea oli minu nimi on Tauri
n2eb maitsev v6lja ytles Tauri, Taivo ja Toivo perega.
Väga hea salat. Suvel sai mitmed korrad tehtud.
Punase kapsa salat
Coleslaw-stiilis salat punase kapsa ja porgandiga, mis säilib 2-3 päeva külmikus.