See idee on pärit Briti koka Gordon Ramsay köögist. Gordon serveerib seda hanerasvaga, mina teen oliiviõliga, sest siis sobib roog ka taimetoitlastele.
Lõika kapsas pooleks, eemalda keskmine kõva osa. Lõika kapsalehed ribadeks.
Kuumuta potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga. Lisa kapsaribad ning kupata neid 3 minutit. Kummuta sõelale ning jahuta jooksva külma vee all. Nõruta hoolega.
Kuumuta pannil õli, lisa hakitud sibul, terve küüslauguküüs j arosmariinioks. Kuumuta tasasel tulel umbes 5 minutit, kuni sibul kergelt pehmenema hakkab.
Võta rosmariinioks ja küüslauk pannilt (neid pole rohkem vaja). Lisa pannile nõrutatud kapsas ning prae, kuni kapsas on läbi kuumenenud. Maitsesta ja serveeri.
Savoia kapsas rosmariiniga
See idee on pärit Briti koka Gordon Ramsay köögist. Gordon serveerib seda hanerasvaga, mina teen oliiviõliga, sest siis sobib roog ka taimetoitlastele.