Savoia kapsas rosmariiniga

See idee on pärit Briti koka Gordon Ramsay köögist. Gordon serveerib seda hanerasvaga, mina teen oliiviõliga, sest siis sobib roog ka taimetoitlastele.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Valmistamine

Lõika kapsas pooleks, eemalda keskmine kõva osa. Lõika kapsalehed ribadeks.

Kuumuta potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga. Lisa kapsaribad ning kupata neid 3 minutit. Kummuta sõelale ning jahuta jooksva külma vee all. Nõruta hoolega.

Kuumuta pannil õli, lisa hakitud sibul, terve küüslauguküüs j arosmariinioks. Kuumuta tasasel tulel umbes 5 minutit, kuni sibul kergelt pehmenema hakkab.

Võta rosmariinioks ja küüslauk pannilt (neid pole rohkem vaja). Lisa pannile nõrutatud kapsas ning prae, kuni kapsas on läbi kuumenenud. Maitsesta ja serveeri.

Loe veel:

Retsept ilmus briti ajakirjas BBC Good Food (December 2005, Rosemary-spiked cabbage), mugandatud. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LaudlinaEkelund @ Roosimari Sisustustekstiilid

LISA KOMMENTAAR

aadu
postitatud 18.09.2011 21:47

'viska küüslauk minema'- ma lugesin ja mõtlesin, et misasja?? aa siis vaatasin, kust retsept pärit .. ja nojahh siis

Pille
postitatud 26.12.2024 20:30

Hea lihtne lisand. Hakitud küüslaugu võib muidugi ka pannile jätta :)