330 g maitsestamata kodujuustu
200 g riivitud õuna (u 3 õuna)
3 muna
3-4 sl suhkrut
1 tl jahvatatud kaneeli
100 g nisujahu (veidi üle 1,5 dl)
näpuotsaga soola
Praadimiseks:võid või õli
Koori õunad, eemalda südamikud. Riivi õunad jämedalt või lõika väikesteks kuubikuteks.
Klopi kausis munad suhkruga lahti, siis sega juurde kodujuust, õunad, jahu, kaneel ja sool.
Prae keskmiselt kuumal pannil võis või õlis väikesed lusikapannkoogid.
Retsept on mugandatud Linda Petti raamatust "Juust" (1984), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Pannkoogid tulevad õhulisemad ja mahlasemad.
Väga maitsvad koogid tulid! Mõnusalt kaneelised ja kodujuust sulas just parajalt sees ära. Kindlasti teen neid teine kordki.
Täitsa head, aga mitte just mu lemmikud
Need on kusjuures ülihead pannkoogid, olen korduvalt neid teinud! Ainult, et jahtuma peavad, enne söömist.
Õuna-kodujuustupannkooke olen ka teinud, olid küll head, ka jahtunult.
Olid nii populaarsed, et tegijale jäid ainult näpud :) (no paar tykki ikka sain ise ka proovida), igatahes lapsele maitsesid rohkem kui tavalised pannkoogid.
väga maitsvad on, isegi laps sõi ja kiitis :)
samamooditehtavad pannkoogid kodujuustu asemel keefir,on ka väga maitsvad
Üllatavalt maitsvad pannkoogid, mida olen juba mitmeid kordi küpsetanud. Ühel korral lasin kodujuustu läbi sõela ja pannkoogi tekstuur jäi parem. Kindlasti peab pannkooke küpsetama madalamal temperatuuril, et koogikesed seest läbi küpseksid.
Need pannkoogid ammu juba meie pere lemmikud!:-)
Mahlased, maitsvad, meeldisid ka jahtunult rohkem.
Need on imehead!
Meie pere lemmik pannkoogid!
Ülimaitsvad! Aitäh retsepti eest!
Just tegime neid pannkooke. Mõnusad! Korraga magus, soolane ja hapu. Ja sõltuvalt õunast on maitse iga kord veidi erinev.
Tegin neid umbes kuu aega tagasi. Ülihead, Ning ka mõnus vaheldus!
Super head pannkoogid! Teen teinekordki.
Ära neid rohkem tee
Head!
mega hea
Hea
Minu pilt aastast 2016 :)
Tunduvad ahvatlevad, tuleb järgi proovida, kuigi suur pannkoogi sõber ei ole.
Magusad kodujuustu-õunapannkoogid
Väikesed magusad sõrnikulaadsed lusikapannkoogid maitsevad hästi hommikulauas klaasitäie külma piimaga. Serveerimisel võib peale niristada veidi vahtrasiirupit.