Juustupannkoogid

Rohke riivjuustuga valmistatud väikesed pannkoogid, mida võiks serveerida küpsetatud õunte ja külma piimaga. Pannkoogid on maitsvalt nii soojalt kui ka külmalt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 tl soola

4 muna

5 dl piima

4 dl nisujahu

300 g riivitud tahkemat juustu

Valmistamine

Eralda munavalged -kollastest. Klopi munakollased soolaga lahti, lisa piim, jahu ja riivitud juust. Viimasena sega hulka vahustatud munavalged.

Prae lusikapannkoogid.

Linda Petti retsept, pildi tegi Uduvihm.

Serveeri küpsetatud õunte ja piimaga.
 

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 21.06.2010 13:04

Tainas oli väga mõnus, imelihtne oli pannkooke teha.

Mia
postitatud 24.06.2013 10:22

Juustu panin veidi vähem, aga maitsesid väga hästi. Võtsime need perega piknikule kaasa. Isegi külmalt on neid mõnus mugistada.