Sea marinaadiained omavahel. Pane kaussi, lisa viilutatud seafilee (välisfilee lõika umbes 1 cm tükkides, sisefilee umbes 2 cm viiludeks). Masseeri marinaad kenasti lihasse ja lase vähemalt 2 tundi maitsestuda.
Kuumuta paksupõhjaline (grill)pann hästi tuliseks. Prae lihatükke ühelt poolt 3-4 minutit, siis keera ringi ja prae veel 2 minutit. Kalla pannile ülejäänud marinaad, kuumuta läbi.
Tõsta liha taldrikutele, puista peale seesamiseemned. Serveeri.
Kõrvale sobib hästi keedetud riis ja nt vokitud hiina kapsas (lõika kapsas ribadeks, kuumuta pannil õlis, lisa veidi vett ja hauta sobiva küpsuseni. Maitsesta soola ja tilga seesamiõliga).
Siga hoisin-marinaadis
Hiinapärases ingveri ja hoisin kastme marinaadis seafilee. Lisandiks sobib hästi vokitud hiina kapsas.