Marcella Hazani anšoovise-tomatikaste

Tuntud ja armastatud USA autori itaalia-pärane retsept. Sobib spagettidele või tagliatelle-pastale.
NB! Kaste on üsna tugeva maitsega!

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 sl oliiviõli

1 küüslauguküüs

4-5 anšoovisefileed

400 g purk konservitud kirss- või ploomtomateid

soola ja musta pipart

2 sl hakitud värsket peterselli

Serveerimiseks:

400 g tagliatelle't või spagette

Valmistamine

Kuumuta õli pannil. Lisa hakitud küüslauk ja prae tasasel tulel kuldseks. Lisa hakitud anšoovisefileed ja kuumuta pidevalt segades, kuni anšoovised lagunema hakkavad.

Lisa konservitud tomatid ja kuumuta kaste keemiseni. Hauta tasasel tulel 20-25 minutit. Maitsesta.

Samal ajal kuumuta suures potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga. Keeda pasta al dente. Nõruta pasta, sega kastmega ja puista peale peterselli.
Serveeri kohe.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 29.09.2016 23:15

Mulle väga maitses. Väheste komponentidega nii palju maitset!