Grillitud kanafilee karri-jogurtimarinaadis

Mõnus karri-jogurtimarinaad kanalihale.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

700 g kana rinna- või kintsufileed

Marinaad:

3 dl maitsestamata jogurtit

2 sl oliiviõli

2 sl sidrunimahla

1 tl karripulbrit

1 purustatud küüslauguküüs

sibulapealseid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega kausis jogurt, sidrunimahl, õli, karri, küüslauk, sool, pipar ja hakitud sibulapealsed.

Lõika kanaliha ampsusuurusteks tükkideks või piklikeks ribadeks. Tõsta lihatükid marinaadi ja sega hoolega, nii et fileetükid oleksid üleni kaetud. Lase kanafileedel vähemalt paar tundi marinaadis maitsestuda (soovitatavalt terve öö).

Lüki marineeritud kanaliha šašlõkivarraste otsa. Grilli kuumadel sütel mõlemalt poolt 8-10 minutit.

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Kodukiri (Juuni 2000, Grillitud broilerifilee karri-jogurtimarinaadis). Retsepti testisid ja mugandasid Nami-Nami toimetajad Kaare Sova ja Martiina Anni, pildi tegi Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 29.12.2010 20:05

Marinaadis seisis ca 3h. Kanafilee jäi mõnus mahlane ja maitsev. Kuna grillida polnud võimalik, siis valmis kana ahjus. Järgmine kord lõikan fileest pikemad ribad, mis siis grilltikkude otsa ajan.

Kaare
postitatud 02.05.2019 09:43

Liha jääb pehme ja maitsev!

Martiina
postitatud 02.05.2019 13:10

Lõikasin rinnafileedest viis pikka riba, mille siis vardasse ajasin - nii jäi söömise mõttes mõnusam. Maitsev marinaad, teeb kana mõnusalt pehmeks.