Leibjuustuampsud põdralihaga

Kasuta suitsutatud põhjapõdraliha, siis saad eriti põhjamaise suupiste.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

400 g leibjuustu

Peale:

150 g suitsutatud põhjapõdraliha

100 g päikesekuivatatud tomatite, ürtide või pipraga toorjuustu

hakitud murulauku või tk peterselli

Kaunistuseks:

jõhvikaid

Valmistamine

Lõika väikese (küpsise)vormi abil leibjuustust kujukesi.
Haki suitsupõdraliha peeneks, sega toorjuustuga. Maitsesta hakitud murulaugu või peterselliga.
Tõsta igale leibjuustutükile toorjuustutäidist (eriti ilus jääb, kui kasutada kondiitripressi). Kaunista jõhvikate ja hakitud ürtidega.

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Retsept on raamatust "Kotilieden jouluaika: Pikkujoulusta loppiaisen" (2006)

LISA KOMMENTAAR