Suitsulõhe-koorekaste

Lihtne külmsuitsulõhekaste sobib hästi nii keedetud makaronide kui ka keedukartulite juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g külmsuitsulõhet

1 sibul

1 sl nisujahu

2 dl vett

1 dl 10% rõõska koort

1 dl hakitud värsket tilli

Serveerimiseks:

keedetud spagette, makarone või kartuleid

Valmistamine

Tükelda lõhe ja haki sibul. Kuumuta potis, kuni sibul veidi pehmeneb. 

Sega jahu külma veega ühtlaseks, lisa potti. Lisa rõõsk koor ja kuumuta segades, kuni kaste pakseneb. Lase paar minutit tasasel tulel podiseda.

Lisa hakitud till ja serveeri keedetud makaronidega või keedetud kartuliga.

Loe veel:

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 01.08.2016 20:33

Kokkamas95 on sellise pildi saatnud:

Kaare
postitatud 02.08.2016 09:12

Kiire, lihtne ja väga maitsev. Kasutasin ka natuke sidrunimahla maitsestamiseks! Teen kindalsti veel!

Eevi Tammekand
postitatud 03.03.2017 21:53

Seda võiks katsetada ka mingi teise suitsukalaga.