Nutella panna cotta

Lihtne kooretarretis, millele on lisatud tuntud šokolaadi-pähklikreemi.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 sl pulbrilist želatiini

3 sl külma vett

2.5 dl Nutella šokolaadi-pähklikreemi

2 tl vanilliekstrakti

0.25 tl soola

3.75 dl 35% rõõska koort

2.5 dl piima

Kaunistuseks:

röstitud mandlilaaste või hakitud šokolaadi

Valmistamine

Sega keskmise suurusega kausis želatiinipulber ja 3 sl külma vett omavahel. Sega teises kausis Nutella, vanilliekstrakt ja sool. 

Kuumuta väikeses potis rõõsk koor keemiseni. Kalla 1/3 kuumast kooresegust želatiinisegule ja sega hoolega. Kalla želatiinisegu potti.

Kalla nüüd umbes 1/3 kuumast kooresegust Nutella-kaussi. Sega ühtlaseks pastaks. Lisa ülejäänud kooresegu ja sega ühtlaseks. Klopi juurde piim.

Kurna segu läbi peene sõela mõõtekannu, siis kalla 8 väiksema magustoidupokaali või klaasi sisse. Lase umbes 3 tundi jahedas tarretuda.

Kaunista mandlilaastude või hakitud šokolaadiga.

Loe veel:

Retsept on mugandatud kunagi ammu lululuathome.com blogist, mida kahjuks enam ei eksisteeri. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Tullia
postitatud 25.01.2011 07:57

Rammus, magus ja maitsev.

Pille
postitatud 14.04.2017 13:34

Tullia saadetud foto:

Kaare
postitatud 14.04.2017 13:23

Mulle Nutella maitseb! Jah, on küll suhkrut täis, aga see panna cotta on nii mõnus. </br>Värsked marjad (maasikad nt) paneks siin veel i-le täpi peale.</br>