See retsept on mugandatud ühest Rootsi toidublogist, kus neid kutsuti munkmuffins ehk pontšikumuffinid. Päris pontšikuid need maitselt ei meenuta, aga tegemist on hästi õhuliste ja kergestipudenevate maitsvate muffinitega.
Vahusta pehme või suhkruga. Klopi ükshaaval vahustades juurde munad. Sega kuivained omavahel, siis sega muna-võivahu hulka. Viimasena sega juurde piim.
Tõsta tainas 12 paberümbrisega vooderdatud muffinvormi sisse.
Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni muffinid on kenasti kerkinud.
Võta ahjust välja, pintselda pealt sulavõiga ja siis puista peale ohtralt kaneelisuhkrut.
Lase enne söömist (veidi) jahtuda.
Pontšikumuffinid
See retsept on mugandatud ühest Rootsi toidublogist, kus neid kutsuti munkmuffins ehk pontšikumuffinid. Päris pontšikuid need maitselt ei meenuta, aga tegemist on hästi õhuliste ja kergestipudenevate maitsvate muffinitega.