Ingveriga kanakotletid. Kanahakklihast väikesed kotletid. Sobivad hästi nt pita-leibade täidiseks. Kõrvale paku kindlasti mõnda külma kastet.
400 g hakitud kanafileed või kanahakkliha
2-3 sl vahukoort või kohvikoort
2 tl riivitud ingverijuurt
1 hakitud küüslauguküüs
hakitud värsket koriandrit
soola ja musta pipart
praadimiseks võid
Sega kõik ained omavahel, vormi väikesteks pallideks ja suru need lamedamaks.
Prae lihapallid mõõdukal tulel võis mõlemalt poolt küpseks.
Serveeri soojalt koos pitaleiva, avokaado, marineeritud punase sibula, riivitud porgandite ja tzatziki- või raita-kastmega. Retsept on Anne's Food toidublogist.
2010. aastast pärit pildike :)
Ingveriga kanakotletid
Ingveriga kanakotletid. Kanahakklihast väikesed kotletid. Sobivad hästi nt pita-leibade täidiseks. Kõrvale paku kindlasti mõnda külma kastet.