Ingveriga kanakotletid

Ingveriga kanakotletid. 

Kanahakklihast väikesed kotletid. Sobivad hästi nt pita-leibade täidiseks. Kõrvale paku kindlasti mõnda külma kastet.

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g hakitud kanafileed või kanahakkliha

2-3 sl vahukoort või kohvikoort

2 tl riivitud ingverijuurt

1 hakitud küüslauguküüs

hakitud värsket koriandrit

soola ja musta pipart

praadimiseks võid

Valmistamine

Sega kõik ained omavahel, vormi väikesteks pallideks ja suru need lamedamaks.

Prae lihapallid mõõdukal tulel võis mõlemalt poolt küpseks.

Serveeri soojalt koos pitaleiva, avokaado, marineeritud punase sibula, riivitud porgandite ja tzatziki- või raita-kastmega.

Retsept on Anne's Food toidublogist.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 29.03.2024 17:59

2010. aastast pärit pildike :)