Seenepitsa

Pärmitainapõhjal on õhukesed seene- ja tomativiilud.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 pitsapõhi VÕI

500 g pärmitainast

200 g tomatit

200 g seeni

100 g riivitud juustu

1 dl oliiviõli

soola ja musta pipart

peterselli

Valmistamine

Rulli pärmitainas 1 cm paksuseks ja aseta võitatud ahjuplaadile. Määri pealt oliiviõliga.

Aseta pitsapõhjale õhukesed tomativiilud ja hakitud seened. Maitsesta soola ja pipraga.

Peale puista hakitud peterselli ja riivitud juustu. 

Küpseta keskmise kuumusega ahjus.

Peeter Kardi retsept, pildi tegi LIISI.

LISA KOMMENTAAR

tõnis
postitatud 09.01.2005 12:55

ma saan oma kooli töö ära teha

Liisi
postitatud 28.08.2010 21:05

Kasutasin põhjana lehttainast. Maitsel polnud viga, kuid seentega (kasutasin shampinjone) pitsa ei ole siiski minu lemmik.