Pärmitainapõhjal on õhukesed seene- ja tomativiilud.
1 pitsapõhi VÕI
500 g pärmitainast
200 g tomatit
200 g seeni
100 g riivitud juustu
1 dl oliiviõli
soola ja musta pipart
peterselli
Rulli pärmitainas 1 cm paksuseks ja aseta võitatud ahjuplaadile. Määri pealt oliiviõliga.
Aseta pitsapõhjale õhukesed tomativiilud ja hakitud seened. Maitsesta soola ja pipraga.
Peale puista hakitud peterselli ja riivitud juustu.
Küpseta keskmise kuumusega ahjus. Peeter Kardi retsept, pildi tegi LIISI.
ma saan oma kooli töö ära teha
Kasutasin põhjana lehttainast. Maitsel polnud viga, kuid seentega (kasutasin shampinjone) pitsa ei ole siiski minu lemmik.
Seenepitsa
Pärmitainapõhjal on õhukesed seene- ja tomativiilud.