Vahva jõulusuupiste retsept.
pontsakamat verivorsti
rohelist ja hapukat õuna (Granny Smith, Antonovka)
kodust pohlamoosi või Küllus VABA metspohlamoosi
hakitud värsket rosmariini
Haki rosmariin, sega pohlamoosiga.
Lõika õuntest paksemad rattad, eemalda südamik. Aseta peale lusikatäis pohlamoosi ja sellele verivorstist lõigatud paksem ratas.
Küpseta 180-kraadises ahjus u 20-25 minutit, kuni õun on küps ja verivorstiviil krõbe.
Võta ahjust välja, tõsta peale veel veidi pohlamoosi ja serveeri.
Arne Schumanni retsept ilmus ajalehes PM Arter (15.12.2007), retsepti tuunis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
paistab täitsa huvitav.teen sel aastal katseks
Päris mõnus!
Maitsev!
Küpseõun verivorsti ja pohlamoosiga
Vahva jõulusuupiste retsept.