Kitsemampli-kanakaste

Kasuta meemarinaadis kanaribasid selle sügisese seenekastme valmistamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g värskeid seeni - nt

kitsemampleid

võid

õli

1 hakitud sibul

300 g meemarinaadis kanafileeribasid

2 sl nisujahu

4 dl kookospiima

0.5 tl karripulbrit

valget pipart

musta pipart

Valmistamine

Puhasta seened, vajadusel tükelda. Kuumuta kuival kuumal pannil, kuni seentest eralduv vedelik aurustub.
Lisa pannile või ja õli ning hakitud sibulad, prae kergelt läbi.
Lisa kanafileeribad ja prae veel paar minutit.
Lisa maitseained, jahu ja kookospiim. Kuumuta umbes 20 minutit.
Serveeri köögiviljadega.

Loe veel:


Retsept on  mugandatud Soome ajalehest "Savon Sanomat" (Kehnäsieni-broilerikastike). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 19.09.2010 22:04

Panin karrit natuke rohkem.Kanafilee marineerisin ise,kuna poest sellist ei leidnud.Väga maitsev oli.

Pille
postitatud 29.08.2016 08:12

zoozi foto:

Kirsike
postitatud 12.10.2010 10:37

Ülihea kaste! See söödi nii kiiresti ära, et hilisematele kojutulijatele ei jätkunudki! Ja sõid kõik lapsed ja võtsid juurdegi. Harukordne juhtum meie majas :)