Tatrasalat rohke rohelisega

Taboulleh'i põhimõttel valmistatud lihtne tatrasalat.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 dl tatratangu

4-5 dl keeva vett

1 tl soola

hästi suur peotäis hakitud värsket siledalehist peterselli

peotäis hakitud värsket münti

peotäis hakitud värsket sibulapealseid

2-3 hakitud suurt küpset tomatit

0.5 tl jahvatatud vürtspipart

0,5 dl sidrunimahla

3 sl oliiviõli

Valmistamine

Keeda tatar soolaga maitsestatud vees pehmeks.

Tõsta tatar kaussi. Lisa keedetud tatrale sidrunimahl, oliiviõli, sool ja jahvatatud vürtspipar, lase maitsestuda.

Sega petersell, münt, sibulapealsed ja tomatid ning sega tatrasegu hulka.

Sega salat enne serveerimist läbi.

Pildi tegi Ilse

LISA KOMMENTAAR