Grillitud köögiviljad

Grillitud köögiviljad marinaadis.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 tk suurt suvikõrvitsat

1 tk suurt pommut e. baklažaani

2 tk punast sibulat

2 tk suurt paprikat (erivärvilist)

2 tk maisitõlvikut

100 g aedube

oliiviõli

meresoola

Marinaad:

1 dl oliiviõli

2 sl palsamiäädikat (balsamico)

1 sl hakitud värsket tüümiani e. aed-liivateed + veel kaunistamiseks

Valmistamine

Lõika suvikõrvits ja pommu 1 cm viiludeks. Lõika sibul ja paprika sektoriteks. Lõika maisitõlvikud suurteks tükkideks.
Pintselda kõik köögiviljad õliga ja küpseta süte kohal või grillil 2-3 minutit mõlemalt poolt.
Pane grillitud köögiviljad kaussi.
Sega marinaadiained omavahel, kalla veel soojadele köögiviljadele.
Enne serveerimist puista roale meresoolahelbeid ning veidi tüümainilehti.

Retsept on Rootsi ICA-kuriren veebilehelt (Grillade grönsaker i marinad).
LISA KOMMENTAAR