Karulaugune suitsukanamääre

Sobib hästi võileiva peale, rukkinööpide sisse, krõbedate crostini-leivakeste katteks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g puhastatud suitsukanaliha

100 g majoneesi

5-6 karulaugulehte

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta suitsukanakoib nahast ja luudest, pane liha saumikserisse. Lisa mõned pestud karulaugulehed ja paar lusikatäis majoneesi.

Peenesta ühtlaseks, vajadusel lisa veel majoneesi. Maitsesta soola-pipraga ja serveeri.

Loe veel:

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Marink
postitatud 22.05.2013 19:44

Väga mõnus määre!

Hexy
postitatud 11.05.2016 17:19

Väga maitsev!

Pille
postitatud 02.04.2017 18:30

Üks varasem foto ka, aastast 2010:

EL LE
postitatud 21.06.2017 17:43

Teen järgi ;)