Kuumuta vesi, või ja sool potis keemiseni. Tõsta pott tulelt ja sega korraga juurde jahu. Sega, kuni vedelik on jahu sisse imendunud.
Pane pott uuesti tulele ning kuumuta pidevalt puulusikaga segades, kuni tainas poti külgedelt lahti lööb.
Tõsta pott jälle tulelt, lase veidike jahtuda. Klopi või mikserda ükshaaval juurde munad, siis sega juurde riivitud juust.
Tõsta tainast teelusika abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile tainapallid.
Küpseta 180-kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit. ÄRA AHJUUST KÜPSETAMISE AJAL AVA!
Sega tuunikalapasteet ja hapukoor omavahel, pane segu kondiitrikoti sisse.
Lõika jahtunud tuuletaskud pooleks, täida tuunikalakreemiga. Kaunista kurgiviiluga ja serveeri.
Retseptiidee on Soome ajakirjast Ruokamaailma (5/2010).
Tuunikalatäidisega tuuletaskud
Juustu-keedutainast väikesed küpsetised tuunikalatäidisega.