Härra Snellmani soolane keeks

Soolane keeksiretsept Soome firmalt "Snellman".

Kogus
12 viilu
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
1,5 tundi
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 dl kartulipudruhelbeid

1 dl vett või piima

4 lahti klopitud muna

100 g sulatatud võid

1 dl vett või piima

4 dl nisujahu

4 tl küpsetuspulbrit

1 tl soola

1 dl paprikakuubikuid

120 g meelepärast sinki

2 sl sinihallitusjuustu

3 sl hakitud murulauku

Valmistamine

Määri umbes 2-liitrine koogivorm võiga, puista üle riivsaiaga. Sega kuivained omavahel. 

Kuumuta 1,5 dl vett, sega kartulipudruhelvestega. Lase jahtuda, siis sega hulka kanamunad, jahtunud sulavõi ja piim. Lisa omavahel segatud kuivained, juustupuru, singikuubikud, paprikakuubikud, hakitud murulauk. 

Sega tainas läbi, siis tõsta koogivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes tund aega. Enne serveerimist lase jahtuda. 

Säilita külmkapis. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR

Kaire P.
postitatud 09.03.2016 19:17

Olen teinud seda, see väga maitsev.